5 tips voor hoe ik de beste gitaarlessen online krijg?

Hoe krijg ik de beste gitaarlessen online?

5 tips voor hoe ik de beste gitaarlessen online krijg?

Het lijkt erop dat mensen me altijd deze vraag stellen: "Hoe krijg ik de beste gitaarlessen online?" Als je op mij lijkt, is het een vraag waarop je niet echt alle antwoorden begrijpt. Dus om de zaken duidelijk te maken, zijn hier de top 5 tips die ik je kan geven om de beste gitaarlessen online te krijgen.

Een van de eerste dingen die u moet weten over online leren, is dat het niet gaat om het simpelweg onthouden van een aantal nummers waarvan u denkt dat ze geweldig zijn om te leren. Dit is eigenlijk precies het tegenovergestelde. Het probleem met online cursussen is dat ze je niet leren hoe je akkoorden in de juiste volgorde moet spelen. Dus in plaats van simpelweg een aantal akkoorden te onthouden en ze aan elkaar te kunnen rijgen om een nummer te spelen, moet je echt begrijpen hoe akkoorden werken in de context van een nummer en hoe ze moeten worden gespeeld om de beste resultaten te krijgen Goedkope Gitaarles Online gitaarles online. uw inspanningen.

Dus, wat bedoel ik met context? Akkoorden werken over het algemeen samen in groepen van drie of vier, afhankelijk van het type akkoord en hoe ze worden gespeeld. Als je online een les over akkoorden volgt, zul je merken dat er lessen zijn die vooral gericht zijn op het leren van de open akkoorden, waaronder de majeur- en mineurakkoorden. Deze lessen leren je meestal alleen hoe je deze akkoorden kunt spelen in de context van een specifiek nummer, en niet hoe je ze in een echte live bandsituatie kunt toepassen. Naar mijn mening zouden de beste gitaarlessen online je moeten leren hoe je akkoorden in de juiste volgorde moet spelen, zodat je ze effectief kunt gebruiken in echte bandsituaties.

Meer informatie: https://goedkopegitaarlesonline.nl/