De voordelen van oudergesprekken voor ouders van jonge en adolescente kinderen

oudergesprek

De voordelen van oudergesprekken voor ouders van jonge en adolescente kinderen

Als u uw kinderen wilt leren beleefd te zijn en effectief te communiceren, moet u Parent Talk lezen. Het is een uitstekende bron voor ouders van jonge kinderen en adolescente kinderen. De auteur, Chick Moorman, laat ouders zien hoe ze een vreedzaam gesprek met hun kinderen kunnen voeren en machtsstrijd en vruchteloze gesprekken kunnen stoppen. In dit boek leert u hoe u de "ik kan niet"-lus kunt vermijden en uw communicatie met uw kinderen plezierig en vruchtbaar kunt maken.

Parent Talk is een non-profit organisatie die wordt gerund door een team van vrijwilligers. U kunt lid worden van hun e-learningcommunity om nuttig advies te ontvangen en toegang te krijgen tot een reeks leuke tools en bronnen . De cursus helpt ouders ook het verschil tussen niet-conform gedrag en incompetentie te begrijpen, en geeft tips om met kinderen te communiceren. Deze cursus is geschikt voor alle opvoedingsniveaus en zal u helpen de psychologie van uw kinderen beter te begrijpen. U kunt beginnen met het lezen van de inhoud, omdat deze interactief is en u helpt het gedrag van uw kind te begrijpen.

Een van de belangrijkste aspecten van Parent Talk is de toegankelijkheid. U kunt op elk moment informatie vinden over het curriculum van de opleiding. U kunt zich ook aanmelden voor een gratis proefperiode om aan de slag te gaan. De cursus is online beschikbaar en kan overal ter wereld worden gevolgd. Het leert ouders hoe ze grenzen kunnen stellen en de juiste consequenties kunnen implementeren, gecontroleerde keuzes kunnen ontwerpen en feedback kunnen geven. Het wordt gegeven door meer dan 200 trainers in 17 staten en 5 landen. Met meer dan 80.000 ouders die het programma gebruiken, is het de meest effectieve manier om uw kinderen mondiger te maken door middel van de taal die ze gebruiken.

Voor meer informatie klik je hier: https://hetsen-visschers.nl/