Koop online een kalender om de geschiedenis te herdenken

Koop een kalender online

Koop online een kalender om de geschiedenis te herdenken

De grote helden van de nationale voetbalcompetitie van dat jaar waren twaalf oogverblindende spelers van Oekraïne. U kunt nu online een kalender kopen om toe te voegen aan de sportmemorabilia van uw gezin. Het team viert nu zijn 12e jaar in competitieve actie en elk jaar kopen fans een Mascha-planner om het seizoen te herdenken. Bovendien zijn 12 prachtig ontworpen foto's van de sterspelers van elk team de perfecte decoratie van elk kantoor of speelkamer. Deze spectaculaire foto's worden rechtstreeks op een zwaar karton afgedrukt met een voorkant die wordt geopend om het schema en andere relevante informatie over elk spel te tonen.

Op de Mascha-kalender staat het schema voor dit seizoen met daarin alle thuis- en uitwedstrijden plus het schema voor het volgende seizoen notitieboek kopen bij My Lovely Notebook | Bijzonder en mooi. Er is ook een sectie gewijd aan het lopende seizoen, inclusief de meest recente overwinning van het team tegen rivalen MVD en B-jassen. Er zijn talrijke indelingen beschikbaar om aan uw individuele smaak te voldoen. Het voorblad is gedrukt op dik karton, dat wordt gevouwen tot een overeenkomstige kalender met zowel het thuis- als het uitteam voor het betreffende seizoen.

De Mascha-kalender is perfect voor elke sportliefhebber die up-to-date wil blijven en zijn favoriete teams wil onthouden. Als hij zijn inspanningen een beetje leuker wil maken, kan hij het gebruiken om hem te helpen een uniek gezelschapsspel te maken of nog beter een verjaardagsfeestje met een thema. Deze kalender kan gebruikt worden als agenda voor de kookles op school of misschien als speciale decoratie voor een housewarming party. Ongeacht hoe je het besluit te gebruiken, de prachtige ontwerpen en kleurrijke afbeeldingen zullen op elke pagina herinneringen oproepen aan geweldige Oekraïense honkbal- en softbalteams.

Klik op de link: Mylovelynotebook.nl