Tips voor het kiezen van een makelaar bij het kopen van een huis

Tips voor het kiezen van een makelaar bij het kopen van een huis

Makelaar

Voordat een potentiƫle koper een woning gaat bekijken, moet een makelaar over wat informatie beschikken. De plannen van de koper voor de financiering van de aankoop moeten volledig bekend zijn. Hypotheken moeten aanwezig zijn en referenties moeten worden gecontroleerd. Makelaars moeten ook de keten van advocaten van de koper controleren. De staat van de woning moet 'zoals beschreven' zijn en de makelaar dient aanwezig te zijn tijdens bezichtigingen om ervoor te zorgen dat de koper het recht heeft om te kopen Leeuwarden scherpste. Hieronder vindt u enkele tips voor het kiezen van de beste makelaar.

Zorg ervoor dat de foto's van uw vermelding scherp en duidelijk zijn. Maak de foto's overdag als er voldoende natuurlijk licht is. Gebruik indien mogelijk een groothoeklens om de hele kamer te laten zien. Als je het niet zeker weet, huur dan een professionele fotograaf in. De resultaten zullen top zijn. Je hebt ze nodig om de belangrijkste kenmerken van je huis vast te leggen. Zorg ervoor dat de foto's de kenmerken van de accommodatie duidelijk weergeven. Zodra de foto's klaar zijn, kan uw agent contact opnemen met de juiste professional om u te helpen met de volgende stappen.

Bij het kiezen van een makelaar is ervaring een van de belangrijkste criteria. Uw huis is uw grootste bezit en u wilt er zeker van zijn dat uw makelaar ervaring heeft met het verkopen van woningen in het gebied waarin u geĆÆnteresseerd bent. StreetEasy's Expert Match helpt u makelaars te vinden met relevante ervaring in uw buurt. Het is belangrijk om een lokale makelaar te hebben met expertise in de buurt waarin u van plan bent een nieuwe woning te kopen – en dit kan u op de lange termijn veel tijd en geld besparen.

Site bezoeken voor meer info: Suzmakelaars.nl