Hoe pioentulpen te bestellen

Hoe pioentulpen te bestellen

Wanneer het tijd is om plannen te maken voor je lentetuin, wil je misschien wat pioentulpen bestellen. Deze prachtige bloemen worden vaak binnen gekweekt en kunnen een geweldige manier zijn om kleur aan je huis toe te voegen. Je kunt deze bollen in de late winter vroeg laten bloeien en het vroege voorjaar om de bloemen een paar weken te laten bloeien. Als ze buiten niet bloeien, kun je ze knippen en binnen op een koele plek bewaren.

pioen tulpen bestellen

Ondanks hun naam zijn pioentulpen niet jouw typische tulpen pioentulpen bestellen. Hun bloemen zijn groot, ongeveer vier centimeter breed en worden 14 tot 22 centimeter lang. In de tuin gaan ze ongeveer twee weken mee en in een vaas een paar dagen langer. Deze bloemen zijn zeer geurig en geven een geweldige show in elke tuin of container. Hoe je ze ook wilt neerzetten, ze zien er prachtig uit en voegen een vleugje klasse toe aan je huis.

Pioentulpen zijn vaste planten en hebben een goed gedraineerde standplaats nodig om te kunnen bloeien. In zones 3-7 moeten ze in de herfst worden geplant. Ze moeten elke dag zes uur direct zonlicht krijgen en kunnen het beste twee tot drie keer hun hoogte worden geplant. Om ze te beschermen tegen koude en hete temperaturen, bedek ze met mulch of een gaas. Als je in een open ruimte plant, kun je ook gaas om de pot doen om te voorkomen dat eekhoorns de planten beschadigen.

Klik hier: https://pluukz.nl/