Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal? gelijke delen dagboek, planner en visueel schrijven, Mylovelynotebook.nl ing transformeert de chaos van de dagelijkse organisatie in een creatieve en eenvoudige manier om je leven te beheren. Bullet Journal is een innovatieve manier van persoonlijke organisatie ontwikkeld in het midden van de jaren negentig door ontwerper Ryder Carroll. Hoewel het oorspronkelijke doel was om een systeem te creëren voor studenten die verschillende onderwerpen bestuderen, is het doel ervan geëvolueerd naar iets dat nuttiger en krachtiger is.

Het basisdoel van bullet-journals is om schrijvers in staat te stellen georganiseerd en op schema te blijven met hun schrijven. Het moet lezers ook in staat stellen uw schrijfproces te bekijken en uw ideeën en bedoelingen te volgen terwijl u door elk stuk werkt. Een bullet journal is geen plakboek, of een uitgebreid dagboek, net zoals een gewoon dagboek geen krant is. Omdat het niet op onderwerp is geordend, is het een buitengewoon hulpmiddel voor organisatie en focus. Het dagboek kan worden gebruikt om dagelijkse gebeurtenissen en reflecties vast te leggen, uw ideeën op te slaan, een persoonlijke brief te schrijven of een familieherinnering te delen, of de voortgang van het schrijven of herschrijven te volgen.

Bullet journaling geeft je een geweldige manier om je voortgang op een gestructureerde, geordende manier vast te leggen. Omdat het alles georganiseerd houdt, kunt u projecten volgen, gedachten ordenen, geleerde lessen opslaan, notities op schrift houden, een dagboek met ideeën of verzamelingen bijhouden en uw tijd organiseren en prioriteren. Omdat de tijdschriften zijn geschreven in hoofdlijnen of bullets, zijn ze veel beter hanteerbaar en draagbaar dan de traditionele papieren versies.

Voor meer info klik je deze site aan: Mylovelynotebook.nl